HALE MINI LASER

17 makahiki hana hana

Pehea e mālama ai i ka mīkini ʻoki ʻokiʻoki fiber fiber

I. Manao Manao

1.1 Ka papa inoa o ka mālama nui

Manawa/HoloNā hola Māhele mālama Hana mālama
8h Ka wehe ʻana i nā ʻōpala a me ka lepo ma ka lole pale lepo X-axis E nānā a hoʻomaʻemaʻe i ka lepo a me ka pala ma ka lole pale lepo X-axis.
8h Slags a me ka lepo ohi ipu -scrap kaʻa E nānā a hoʻomaʻemaʻe i nā ʻōpala a me nā pahu hōʻiliʻili lepo - kaʻa ʻōpala.
8h Ka wehe ʻana i nā ʻōpala a me ka lepo ma ka pā X-axisprotection E hoʻomaʻemaʻe i nā ʻōpala a me ka lepo ma ka pā X-axisprotection.
40h ʻO ka nānā ʻana i nā ʻāpana pneumatic a me nā pipeline o ka ʻōnaehana pneumatic E nānā i nā ʻāpana pneumatic, nā paipu, a pēlā aku o ka ʻōnaehana pneumatic
40h ʻO ka nānā ʻana i nā ʻāpana kaapuni kinoea a me ka pipeline o ke kumu kinoea E nānā i nā ʻāpana kaapuni kinoea, pipeline, etc. o ke kumu kinoea
40h Ka nānā 'ana i ka paipu wai kaapuni E nānā i ka paipu wai kahe, etc.
100 hola Hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka pahu lubricating ponoʻī E nānā i ka manawa e hoʻopiha ai i ka pahu lubricating pono'ī, a nānā a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻaila kaapuni.
500 hola ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā ʻōpala a me ka lepo i loko o ka pahu waena E nānā a hoʻomaʻemaʻe i nā ʻōpala a me ka lepo i loko o ka ea.
500 hola ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka pale kānana o ka mīkini hoʻoluʻu wai E hoʻomaʻemaʻe i ka pale kānana o ka mīkini hoʻoluʻu wai.
1000h ʻO ka hoʻololi ʻaila a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka pahu lubricating ponoʻī Holoi pono i ka ipu lubricating pono'ī, a pani i ka lubricant.
2000h ʻO ka hoʻomaʻemaʻe a me ka lubrication o ke kaʻa alakaʻi Z-axis a me ka pōlele pōleʻa, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka pahu kuhikuhi Z-axis. E nānā a hoʻomaʻemaʻe i ke kaʻa alakaʻi Z-axis, alakaʻi i ka pahu paheʻe a me ka wili pōlele;hoʻohui i ka lubricatinggrease i Z-axis guide slide block;a lubricate kinipopo kini.
2000h Hoʻomaʻemaʻe a lubrication o X, Y-axisguide rail a me X, Y-axis gear rack E nānā a hoʻomaʻemaʻe i ka X, Y-axis guide rail, a hoʻomaʻemaʻe a lubricate X, Y-axis gear rack.
5000h Hoʻoponopono ʻia o X,Y axis gear rack back lash E nānā a hōʻoia i ka verticality o X, Y-axis, a me kēlā me kēia nānā, hōʻoia a hoʻoponopono X, Y-axis gear rack back lash.
I kēlā me kēia ʻeono mahina Mea hooluolu E hoʻololi i ka wai hoʻoluʻu (clean circulatingwater).

1.1 Lubrication

图片1

 

Nānā kiʻi o ka lubrication (i)

1     Self-lubrication pump  Y-axis upside guide slide block 1  X-axis right side guide slide block 1

 

Paheʻe alakaʻi ʻaoʻao ʻākau X-axis poloka 2 Y-axisʻaoʻao alakaʻi paheʻe poloka 1

 

Y-axispaheʻe alakaʻi lalo poloka 2 Y-axispoʻo paheʻe alakaʻi i luna 2

 

Paheʻe alakaʻi ʻaoʻao hema X-axis poloka 2 X-axis ʻaoʻao hema alakaʻi paheʻe poloka 1

图片4

Y-axis alakai kaʻaahi  Y-axiskāʻei Y-axispahu pahu hoʻi hahau

 

Alakaʻi ʻaoʻao Z-axis pahee poloka Z-axis i lalo alakaʻi pahee poloka Poepoe axis Z wiliwili

图片3

 X-axis lāʻau X-axis kaʻa alakaʻi X-axis gear rack hope hahau


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2021